رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت چرا برخی بیماران در اورژانس بیمارستان معطل می‌مانند؟ کشف ۲ هزار و ۷۰۰ کیلوگرم مواد مخدر در مرز‌های خراسان‌رضوی تولید ۶ میلیون قوطی شیرخشک در فروردین ۱۴۰۴ گوسفندها، سارقان بدسابقه را  لو دادند | دستگیری سارقانی با ۲۰ سال سابقه زندان توضیحات پلیس درباره پرونده عامل تعرض به کودکان + فیلم نحوه محاسبه حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ اعلام شد + جدول فرماندهی انتظامی مشهد اقدامات خود در حوزه زائران نوروز ۱۴۰۴ را تشریح کرد آیا شام دیرهنگام باعث افزایش وزن می‌شود؟ دیه در قصور پزشکی بر عهده خود پزشک است؛ نه خانواده‌اش پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و رعدوبرق در برخی نقاط کشور از امروز تا یکشنبه آینده (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ارائه ۸ میلیون خدمت بهداشتی‌درمانی توسط سپاه پاسداران در مناطق محروم آیا ویتامین‌ها انرژی‌ساز هستند؟
سرخط خبرها

خراسان جنوبی در پی وقوع زلزله در آماده‌باش قرار گرفت | تاکنون خسارتی گزارش نشده است (۱۵ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۷۴۷۱
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
خراسان جنوبی در پی وقوع زلزله در آماده‌باش قرار گرفت | تاکنون خسارتی گزارش نشده است (۱۵ مهر ۱۴۰۲)
مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: براساس بررسی‌های صورت گرفته تاکنون خسارت ناشی از زلزله کشور افغانستان در این استان گزارش نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز محمدعلی آخوندی روز شنبه افزود: ساعت ۱۰ و ۱۱ دقیقه امروز زلزله‌ای با بزرگی ۶.۳ ریشتر در عمق کم هفت کیلومتری زمین در کشور افغانستان روی داد که فاصله آن تا مرز ما حدود ۶۰ کیلومتر بود.

وی گفت: نزدیک‌ترین شهر به کانون زلزله، تایباد در خراسان رضوی با ۸۸ کیلومتر است و تا بیرجند ۳۰۶ کیلومتر فاصله داشت، اما شدت زلزله به حدی بالا بود که در شهر‌های مرزی ما حتی مرکز استان احساس شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: زلزله‌های بالای ۶ ریشتر ۲۰۰ و حتی تا ۳۰۰ کیلومتر را تحت تاثیر قرار می‌دهند.

وی گفت: بلافاصله بعد از اینکه زلزله در منطقه احساس شد و قبل از ثبت در سامانه‌های لرزه نگاری، اطلاع رسانی به فرمانداران مرزی انجام شد و آماده باش دادیم لذا تیم‌های ارزیاب با هماهنگی هلال احمر و بنیاد مسکن مشغول بررسی و گشت زنی بوده اند.

آخوندی تصریح کرد: تا الان گزارشی از خسارات داده نشده و این زلزله در شهر‌های مرزی و شهرستان‌های سرایان، قاینات، زیرکوه، درمیان و بیرجند احساس شده است.

وی افزود: چند زمین لرزه بعد از زلزله اول با بزرگی ۵.۶، ۴.۱ و دقایقی قبل ۶.۵ ریشتری مجدد در محل قبلی روی داد و آنچه در استان مهم است، آماده باش فرمانداران مرزی بوده که اعلام شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی گفت: همچنین تاکید شده با هماهنگی آموزش و پرورش به خاطر امنیت روانی خانواده‌ها، در صورت لزوم مدارس را تعطیل کنند.

وی اظهار داشت: هماهنگی با مسئولان ارشد استان و کشور صورت گرفته و امیدواریم پس لرزه‌ها کاهشی شود، در حال حاضر نامشخص است و با مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران نیز هماهنگ هستیم.

زلزله با قدرت ۶.۳ ریشتر قبل از ظهر امروز (شنبه) کشور افغانستان را لزراند که کانون آن منطقه قره باغ در شمال هرات بوده است و مناطق از استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی را هم لرزاند.

خراسان جنوبی به طول ۳۳۱ کیلومتر در چهار شهرستان زیرکوه، درمیان، سربیشه و نهبندان با کشور افغانستان مرز مشترک دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->